Luovan valokuvauksen keskus
näyttelyt_square.jpg

Näyttelyt

Back to All Events

Neulanreikäkuvia – Rune ja opetuslapset


Neulanreikäkuvia – Rune Snellman ja opetuslapset.. 1.9.–30.9.2018.  Baari Vakiopaine,  Kauppakatu 6, Jyväskylä .  Vakiopaineessa aukeaa la 1.9. neulanreikävalokuvanäyttely. Rune Snellman opetuslapsineen asettavat näytteille Jyväskylän kansalaisopiston kursseilla kuvattuja neulanreikäkuvia. Neulanreikäkuvaus on valokuvaamisen tekniikoista vanhinta.  Rosoiset kuvat esittelevät ajattoman ja uneliaan maailman Vakiopaineen atmosfäärissä.  Avajaiset pidetään  ke. 5.9. klo 19–21.00  Valokuvataiteilija Rune Snellman on toiminut  vuosia Jyväskylän kansalaisopiston neulanreikä- ja kokeilevan valokuvauksen kurssien opettajana. Hänellä on myös pitkä ura valokuvauksen parissa.  Näyttelyn muut kuvaajat ovat sekalainen joukko Runen opetuslapsia, kaiken ikäisiä miehiä ja naisia, kaikki kuvaavat omalla tyylillään: Susanna Mustonen, Emmi Sugar, Jani Ketola, Kalle Aarikka, Marja Häyrinen, Sari Nurminen, Katja Riikonen, Pasi Vääränen, Mikko Viholainen, Riina Haapala ja Dolly Aittanen.

Neulanreikäkuvia – Rune Snellman ja opetuslapset.. 1.9.–30.9.2018.  Baari Vakiopaine, Kauppakatu 6, Jyväskylä.

Vakiopaineessa aukeaa la 1.9. neulanreikävalokuvanäyttely. Rune Snellman opetuslapsineen asettavat näytteille Jyväskylän kansalaisopiston kursseilla kuvattuja neulanreikäkuvia. Neulanreikäkuvaus on valokuvaamisen tekniikoista vanhinta.  Rosoiset kuvat esittelevät ajattoman ja uneliaan maailman Vakiopaineen atmosfäärissä.

Avajaiset pidetään  ke. 5.9. klo 19–21.00

Valokuvataiteilija Rune Snellman on toiminut  vuosia Jyväskylän kansalaisopiston neulanreikä- ja kokeilevan valokuvauksen kurssien opettajana. Hänellä on myös pitkä ura valokuvauksen parissa.

Näyttelyn muut kuvaajat ovat sekalainen joukko Runen opetuslapsia, kaiken ikäisiä miehiä ja naisia, kaikki kuvaavat omalla tyylillään: Susanna Mustonen, Emmi Sugar, Jani Ketola, Kalle Aarikka, Marja Häyrinen, Sari Nurminen, Katja Riikonen, Pasi Vääränen, Mikko Viholainen, Riina Haapala ja Dolly Aittanen.

Earlier Event: August 23
MOBILE Nordic 2018