Luovan valokuvauksen keskus
näyttelyt_square.jpg

Näyttelyt

Back to All Events

MOBILE Nordic 2018


näyttelyn avajaiset ke 22.8. klo 17-19, tervetuloa

Luovan valokuvaksen keskus on järjestänyt mobiilikuvaukseen perustuvia näyttelyitä vuosittain Jyväskylässä vuodesta 2013 lähtien. 

Mobile Nordic 2018 esittelee avoimen haun kautta näyttelyyn tarjotuista 33 tekijän, yhteensä 165 teosta käsittäneistä sarjoista noin 15 kokonaisuutta. Kirjastogalleria esittelee kuvasarjana kaikki mukaan tarjotut teokset.

Näyttelyyn kutsutut Jukka Silokunnas ja Ignacio Pérez Pérez ovat nuoremman polven mobiilikuvaajia. Näyttelyssä esillä oleva Silokunnaksen 80sfaceapp-projekti perustuu manuaalisen filtterin ja mobiilikameran hauskaan liittoon. Pérez Pérez on Helsingissä toimiva katukuvaaja. Hän on ollut perustamassa Instagrammissa toimivaa streetphotographyhelsinki -sivustoa. 

Kutsuttujen lisäksi näyttelyyn osallistuvat:
Anette Aittanen • Harri Heinonen • Mikko Hietaharju • Paula Hotti • Hilma Huisman • Nina Huisman • Jesse Kainulainen • Marjo Kalavainen • Tanja Koskinen • Helena Kujala • Maria Kärkkäinen • Sanna Lahti • Antti Laitinen • Virve Laustela • Teemu Liimatainen • Hanna Nelimarkka • Nora Niemispelto • Sari Nurminen • Hannele Maahinen • Heli Mannisenmäki • Piippa Mutikainen • Jorma Mylly • Minna Paasu • Johanna Pahalahti • Nina Peltonen • Jari Pirnes • Arto Revonkorpi • Rune Snellman • Aarno Sundgren •Jonna Suurhasko • Laura Tyrmi • Rita Vargas • Timo Vuoriainen