Luovan valokuvauksen keskus
näyttelyt_square.jpg

Näyttelyt

Back to All Events

Luovakkeen Sparri-ryhmän valokuvanäyttely


Sparri_Kollaasi.jpg

MIND

16.–30.11 ja 3.–28.12.2018

Sparri on Luovan valokuvauksen keskuksen ylläpitämä mentorointiryhmä kaikille valokuvaan intohimoisesti suhtautuville kuvaajille. Sparriryhmäläisiä käy sparraamassa alan huippuammattilaisia vaihtuvin teemoin ja hiomassa ryhmäläisten tekemistä uuteen nousuun! Sparri2018 aloitti toimintansa tammikuussa 2018 ja nyt koko vuoden sparraus ja ryhmän tiivis tekeminen itsensä löytämiseksi huipentuu MIND-valokuvanäyttelyyn. MIND-näyttely avautuu Jyväskylän Kauppakatu 19:ssa perjantaina 16.11. ja on nähtävissä siellä 30.11. saakka. Tämän jälkeen näyttely jatkaa kulkuaan Keski-Suomen keskussairaalan aulaan.

Sparrilaiset2018 ja näyttelyn kuvia:
Kuva 1. Joonas Ahtikallio on valokuvaaja Jyväskylästä. Joonaksen tummanpuhuva ja melankolinen visuaalinen kieli vie katsojansa matkalle mielen syvyyksiin. www.joonasahtikallio.com

Kuva 2. Sanna Kostamo on valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Yritysten brändikuvausten ohella Sannalle on tärkeää saada toteuttaa myös omia kuvausprojekteja ja visioita. www.sannakostamo.com

Kuva 3. Oona Manninen on valokuvaaja joka elää kameransa läpi täydellisen pumpulista elämää. Sydämeltään hän on lapsikuvaaja, joka rakastaa pieniä ihmisiä sielunsa kyllyydestä. www.instagram.com/oonamanninenphotography

Kuva 4. Emmi Minkkinen, jyväskyläläistynyt valokuvaaja Konginkankaan korpikuusen kannon alta. Emmi kuvaa tunteita ja tarinoita ihmisten kautta. www.emmiminkkinen.com

Kuva 5. Johanna Pahalahti on dokumentaarinen valokuvaaja, joka nauttii hiljaisuudesta ja mökkeilystä. www.johannapahalahti.com

Kuva 6. Aki Rantalalle valokuvaus on aina ollut terapeuttinen harrastus ja lopulta myös ammatti. Aki kulkee kokoajan kameran kanssa ja kuvaa mielellään ihmisiä, luontoa ja kaikkea mitä matkan varrelle osuu.

Kuva 7. Anssi Ruuska on valokuvaaja Säynätsalon Lehtisaaresta ja hänen mieluisin kuvauskohteensa ja suurin inspiraationlähteensä on luonto. www.anssiruuska.fi

Kuva 8. Niina Vehmaa on ilmaisultaan tummanpuhuva ilopilleri Vaajakoskelta. Niinan inspiraationa oma lapsuus, kaikki aitous, kaikki rumuus, kaikki kauneus. www.staybyniina.fi

Kuva 9. Nina Huisman on graafinen suunnittelija-kuvittaja-valokuvaaja ja sparriryhmän vetäjä. Nina on kuvantekijä, joka nauttii eri tekniikoiden ja välineiden yhdistämisestä pensseleistä ja piirtimistä pitkiin putkiin. www.ninahuisman.com