Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

VALOKUVAKESKUKSEN PÄIVYSTYS

Luovan valokuvauksen keskus pitää jälleen päivystysviikon 28.11.-2.12.2016.

Tule kysymään valokuvakeskukseen liittyvistä asioista, keskustelemaan mahdollisista uusista yhteistyökuvioista, liittymään jäseneksi, tutustumaan tiloihin, esittämään toiveita kursseista, toiminnasta tai visioimaan uusia tapahtumia, mitä ikinä mieleen juolahtaa.

Tuottaja Minna Koponen on paikalla päivittäin (ma-su) klo 9.00 - 18.00 Ratamolla, luultavimmin löytää digipimiön koneelta. Käynti gallerian aukioloaikoina gallerian puolelta, muulloin takaa työpajan puolelta. Jos ovi on lukossa, soita ovikelloa tai Minnalle 044 9121 739. Keitän teet tai kahvit mielelläni. Tervetuloa!

Earlier Event: November 27
DIGIVEDOSTUSKURSSI - Martti Kapanen
Later Event: December 3
MUSTAVALKOVEDOSTUS - Olli Jaakkola