Luovan valokuvauksen keskus
MobileNordic_Luisa_Dorr (1).jpg

MOBILE NORDIC

Luovan valokuvauksen keskus järjestää vuosittain kaikille pohjoismaissa asuville avoimia näyttelyitä Galleria Ratamossa. Tarjotuista töistä kuratoidaan näyttely Jyväskylään Galleria Ratamoon.

Mobile Nordiciin on haku vuosittain,  hakuajat ilmoitetaan jäsentiedotteessa ja valokuvakeskuksen sosiaalisessa mediassa.

Liitä kuvien yhteyteen seuraavat tiedot:
- Kuvaaja yhteystietoineen (osoite, puh.no, sähköposti)
- Kuvan/kuvakokonaisuuden nimi ja valmistumisvuosi

Näyttelyyn osallistutaan 1–3 kuvan kokonaisuudella. Järjestäjät pidättävät oikeuden pienentää tarjottua sarjaa näyttelykokonaisuuden vaatiessa. Kuvien on oltava otettu mobiilikameralla. Kuvien jälkikäsittely ja rajaaminen on sallittu, vain lähtökohdan on oltava mobiililaitteella kuvattu. Näyttelyyn valitut kuvat tulostetaan keskuksen toimesta korkeatasoiselle valokuvapaperille Epson Pro 7900-tulostimella. Kuvaajat saavat tulosteet itselleen näyttelyn päätyttyä (haettavissa Ratamolta).

Kuvat toimitetaan puhelimen tuottamalla natiiviresoluutiolla, järjestäjän toimesta tehdään skaalaukset joko vedosta, tai näyttöruutua varten. Kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia ja hänellä tulee olla täydet oikeudet kuviinsa. Osallistumismaksu 15 €.

Mobile toteutetaan yhteistyössä Norbottens Museumin (Ruotsi) sekä Svalbard Museumin (Norja) kanssa. Suomen kuvien on mahdollisuus päästä myös esille edellämainittuihin.

Lisätietoja: mobilenordic2016@gmail.com