Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

Luento: Rami Hanafi pe 11.5. klo 17 Galleria Ratamo

Valokuvaaja ja ohjaaja Rami Hanafi kertoo matkastaan Huippuvuorten syrjäisille vuorille. Kesällä 2017 kuvaustiimi seilasi Pohjoisella Jäämerellä Huippuvuorten länsirannikkolla 16 päivää kuvaten lumilautailija Antti Autista kertovaa Arctic Lights -dokumenttia. Hanafin ja Autin yhteistyö on vienyt heitä ympäri maailmaa jo 13 vuoden ajan.

Huippuvuorten reissu taisi olla meille molemmille aika merkittävä. Saatiin olla koko aika ilman ulkoisia häiriötekijöitä, ilman puhelin ja netti-yhteyttä, ja keskittyä olennaiseen. Mutta suurimman vaikutuksen teki ehdottomasti ainutlaatuinen luonto; jäätiköt, jääkarhut ja sinivalaat.”

Luottamus ja ymmärrys kuvaajan ja kuvattavan välillä auttavat olosuhteissa, joissa päätökset on tehtävä luonnon ehdoilla. Huippuvuoret tarjosivat lähes rajattomat mahdollisuudet laskemiselle ja kuvaamiselle. Vaihtoehtojen määrä ja nopeasti muuttuvat olosuhteet asettavat myös haasteita joita ei joka paikassa kohtaa.

VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA!

Later Event: August 9
Syksyn tulostus/vedostus kurssit