Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

Videokuvauskurssi järjestelmäkameralla


10.-11. 3. 2018.  la 10-18 ja su 10-16.

Kouluttajana Johannes Myllymäki

Koulutuksen kuvaus:
Haluatko oppia kuinka järjestelmäkameralla kuvataan videota? Minkälaista jälkeä voidaan pienellä budjetilla - "nollabudjetilla" - saada nykyään aikaan? Kuinka esim. ääntä kannattaa taltioita? Entä mitenkä kuvaamastasi materiaalista editoidaan valmis tuotos, jota voidaan jakaa eteenpäin? Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käydään läpi videon perusteita, kuvataan muutamia harjoituksia, taltioidaan ääntä, keskustellaan ja tehdään mahdollisimman paljon. Koulutuksen toisena päivänä keskitytään materiaalin editoimiseen.

Kouluttaja:
Johanneksella on tavoitteet pilvissä ja jalat maassa. Hän on tehnyt lyhytelokuvia, joita on päätynyt jo Hollywoodiin asti; Down Town Film Festivaaleille Los Angelesiin ja North Hollywood Cinefesteille. Johanneksen intohimoihin kuuluu elokuvanteko, kouluttaminen sekä kuvaaminen ja kun hän tekee filmiä, se viimeistellään tunteen ja rytmin kautta.

Mitä tarvitset mukaan?
Ota mukaan tehokkain joka läppäri kotontasi löytyy. Ota kamera. Ota mukaan kameran jalusta ja mahdolliset äänityslaitteet (ääninauhurit, mikit). Ota mukaan myös kuulokkeet - mielellään nappikuulokkeet. Tarvitset läppärille asennettuna Adoben Premiere Pro ohjelmiston, jota käytämme materiaalin editoimiseen. (Saat Premierestä 1 kuukauden kokeiluversion ilmaiseksi Adoben sivuilta.)

Paikka:
Luovan valokuvauksen keskus, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä

Hinta:
50 €

Ilmottautuminen:
Su 25.2. mennessä osoitteeseen esko.varesvuo@fotolato.fi

Kurssin voi maksaa paikapäällä tai esittää kurssimaksutositteen.

Kurssille mahtuu 12 henkeä.

Tiedustelut: esko.varesvuo@fotolato.fi