Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

VALOKUVAKESKUKSEN SYYSPÄIVYSTYS I


Luovan valokuvauksen keskus pitää syyspäivystyksen 6.-18.9.2016

Tule kysymään valokuvakeskukseen liittyvistä asioista, keskustelemaan mahdollisista uusista yhteistyökuvioista, liittymään jäseneksi, tutustumaan tiloihin, esittämään toiveita kursseista, toiminnasta tai visioimaan uusia tapahtumia, mitä ikinä mieleen juolahtaa.

Olen paikalla päivittäin (ma-su) klo 9.00 - 17.00 Ratamolla, luultavimmin minut löytää digipimiön koneelta. Käynti gallerian aukioloaikoina gallerian puolelta, muulloin takaa työpajan puolelta. Jos ovi on lukossa, soita ovikelloa tai alla olevaan numeroon. Keitän teet tai kahvit mielelläni. Tervetuloa!

Aurinkoisia syyspäiviä toivotellen,
Minna Koponen
Luovan valokuvauksen keskus, tuottaja
044 9121 739