Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

PAKURITEETÄ TAITEILIJAN KANSSA - Isla Peura

Isla Peura on jyväskyläläinen taiteilija ja tarinankertoja. Sunnuntaina 18.9. klo 17-18 on mahdollisuus tulla kuuntelemaan kun taiteilija kertoo syvemmin näyttelyn teemoista, metsästä ja kulttuurimme luontosuhteesta. Tarjolla metsäisiä herkkuja ja pakuriteetä. Olet lämpimästi tervetullut!

Peitossa on valokuvista ja äänestä koostuva installaatio, jonka luomisessa ovat olleet mukana mm. puiden rungot, kivet, vesi ja tuuli. Äänimaisema on luotu peurannahasta tehdyllä rummulla. Teos on esillä samanaikaisesti Galleria Ratamon Kirjastogalleriassa sekä Vaasassa Kulttuurigalleria & Kehys 3:ssa.

Linkki lehtijuttuun Kirjastogallerian näyttelystä: http://www.ksml.fi/kulttuuri/Isla-Peura-on-kuvissaan-metsänpeitossa-sulassa-sovussa/833737

www.luonnonvalo.fi
www.facebook.com/islapeuraphotography

Earlier Event: September 6
VALOKUVAKESKUKSEN SYYSPÄIVYSTYS I
Later Event: September 17
TEETÄ TAITEILIJAN KANSSA - Kaspar Ruoff