Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

PUHETTA KUVISTA syksy 2016

Luovan valokuvauksen keskus ja Rikki-kollektiivi järjestävät näyttelyn yhteydessä ma 19.12. klo 17-20 avoimen kuva- ja keskusteluillan, jonka mentoreina ja keskustelun herättäjinä yhdessä näyttelyn taiteilijoiden kanssa toimivat kuvataideterapeutti Pirkko Pulkkinen sekä valokuvaaja, taidepedagogi Miina Savolainen joka tunnetaan mm. Maailman ihanin tyttö -kuvaprojektistaan.
Puhetta kuvista -illassa keskustellaan yhdessä näyttelyn tekijöiden ja yleisön kanssa valokuvien teemoista ja tarinoista. Mukaan voi tulla pohtimaan omia kuvia, tai itseä koskettaneita näyttelyn teoksia. Osallistujien kuvien toivotaan sivuavan Bad Hair Days -näyttelyn sisältöjä - moninaisen mielen näkyväksi tekemistä kuvin.

Fb-tapahtuma täällä.

Earlier Event: December 9
BROMIÖLJYPAINO - Jalo Porkkala
Later Event: February 6
VALOKUVAKESKUKSEN PÄIVYSTYS