Luovan valokuvauksen keskus
kurssit_square.jpg

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Back to All Events

luento: RETROSPECTIVE 1977-2017 - Jari Eklund

Retrospective 1977-2017, luennoitsijana Jari Eklund
su 20.11. klo 15-17
Galleria Ratamo

Valokuvaaja Jari Eklund asuu ja työskentelee Pohjanmaalla. Hän kertoo luennolla omasta matkastaan valokuvauksen kentällä vuosina 1977-2017. Henkilökohtaisen tarinan kehyksissä pysyen esityksessä sivutaan niin ammattilaisuuden iloja kuin surujakin, valokuvauksen kentällä tapahtuneita suuria muutoksia ja jokaisen valokuvaajan kohtaamia kysymyksiä kuvien ja kuvaustyön merkityksestä.

Luennolle on vapaa pääsy eikä ilmoittautumisia tarvita, pientä tarjoilua, tervetuloa!

---

Valokuvaaja Jari Eklund (s.1962) on työskennellyt visuaalisen kulttuurin alalla 90-luvun alusta eri tehtävissä. Nykyisin hän työskentelee vapaana valokuvaajana sekä valokuvauskoulutuksesta vastaavana, viimeistellen näiden töidensä rinnalla kuvataiteilijan korkeakouluopintojaan. Hänen kuvakerrontaan painottuvaa kirjallista tuotantoaan on julkaissut mm. WSOY. Eklundin valokuvatuotantoa on ollut esillä useissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä vuosien 1998-2015 aikana. Eklund on valokuvataiteilijoiden Värinä-osuuskunnan jäsen.

www.valokuvaajaeklund.com

Earlier Event: November 6
LIGHTROOM PERUSTEET - Esko Varesvuo
Later Event: November 27
DIGIVEDOSTUSKURSSI - Martti Kapanen