Luovan valokuvauksen keskus
Ratamo_1.jpg

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Ratamo_1.jpg
 
 

LUOVAKE

Luovan valokuvauksen keskus ry perustettiin Jyväskylässä 1989. Yhdistys oli Suomen ensimmäisiä alueellisia valokuvakeskuksia. Yhdistyksen tarkoituksena on alusta saakka ollut edistää valokuvataiteen tunnetuksi tekemistä ja harrastuneisuutta, parantaa valokuvaajien yhteisiä toimintaedellytyksiä ja pitää yllä yhteyksiä sekä kotimaisiin että kansainvälisiin alan taiteilijoihin ja instituutioihin.

Luovan valokuvauksen keskus vastaa alueellaan keskisuomalaisen valokuvataiteen edistämisestä. Valokuvakeskus on osa valtakunnallista valokuvakeskusten verkostoa ja profiloituu näyttely- ja kurssitoiminnallaan nykyvalokuvaan sekä valokuvataiteen ja kuvataiteiden välimaastoon.

Jäsenistö koostuu valokuvaajista, valokuvataiteilijoista ja intohimoisista valokuvauksen harrastajista.

Tällä lomakkeella voit liittyä Luovan valokuvauksen keskuksen jäseneksi. 

Jäseneksi ovat tervetulleita valokuvaajat, valokuvausta harrastavat, valokuvataiteilijat sekä kaikki valokuvasta kiinnostuneet. Jäsenyytesi astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun ja on voimassa kalenterivuoden.

Jäsenmaksun voit maksaa käteisellä Galleria Ratamossa tai yhdistyksen tilille. Lähetettyäsi lomakkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin tilitiedot ja viitenumeron jäsenmaksua varten.


Luovan valokuvauksen keskuksen julkaisut vuosikymmenten aikana.